27 Kasım 2009 Cuma

Balık fileto
























Ben karakulak balığı kullandım,isteyen başka bir balık kullanabilir.Bu balığı ilk kez yemiş olduk.Bir balık sever olarak ,yediğim en lezzetli balıklardan biri.Balık çok sağlıklı olduğundan,mutlaka haftada bir kez tüketilmeli.Ayrıca yağsız olduğu için kiloda yapmaz.
Malzemeler:

* 1 büyük balık filetosu

* 1 buçuk bardak mısır unu ve un karışımı

* tuz

* 1 çaybardağı sıvıyağ
Hazırlanışı:

* balıkları yıkayalım

* bir tabağın içine mısırunu+un karışımını dökelim ve balıkların iyice her tarafına buluyalım

* yağı tavada kızdıralım ve balıkları arkalı önlü kızartalım

* yanında salata veya mezeler ile servis yapabiliriz
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli