25 Kasım 2009 Çarşamba

Tonbalıklı makarna
























Malzemeler:

1 paket kelebek makarna

2 kutu tonbalığı

2 kaşık margarin

2 kaşık un

3 bardak süt

tuz,karabiber

200 g rendelenmiş kaşar

Hazırlanışı:

Makarnayı tuzlu suda haşlayalım.Suyunu süzüp,yağlanmış bir borcama dökelim.Tonbalığınıda ilave edip karıştıralım.Beşamel sos için margarini eritip unu kavuralım,sütüde ekleyip kısık ateşte topaklanmaması için koyulaşana kadar karıştıralım.Tuz ve karabiber ekleyip,sosu makarnanın üzerine döküp karıştıralım.Son olarak kaşarı üzerine yayıp üzeri kızarana kadar fırında pişirelim.

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli