28 Kasım 2009 Cumartesi
Hindi haşlama
Malzemeler:
600-700 gr Hindi eti (ben kemiksiz but kullandım)
3-4 Patates
2 kuru soğan
5 diş sarımsak
1 defne yaprağı
3 adet havuç
tuz, az kekik
Hazrılanışı:
Hindi etleri yıkanıp düdüklü tencereye konur
Soğan iri iri doğranır
sarımsaklar soyulur
Patatesler soyulup iri iri doğranır
havuçlar soyulup dilimlenir
hepsi düdüklü tencereye ilave edilir
üzerine kaynar su eklenip tuz,kekik ve defne yaprağı ilave edilir
15-20 dakika pişirilir
Afiyet olsun...
Etiketler:
et yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için çok önemli