11 Aralık 2009 Cuma
Güveçte tavuk
Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü
1 soğan
3 diş sarımsak
2 rendelenmiş domates
4 sivri biber
biraz sıvıyağ
isteğe göre mantarda olabilir
tuz,curry,kekik
1 büyük bardak rendelenmiş kaşar
Hazırlanışı:
tavukları küçük küçük doğrayalım
soğan , sarımsak ve biberleride yemeklik doğrayalım
kaşar hariç,malzemelerin hepsini bir kapta karıştıralım
küçük güveç kaplarına paylaştıralım
güveçleri 200 derecelik fırında yarım saat kadar pişirelim
fırından çıkarıp kaşarları üzerine koyup tekrar fırına koyalım
kaşarlar eriyince pilav eşliğinde servis yapabiliriz
Afiyet olsun...
Etiketler:
Ana yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için çok önemli