8 Aralık 2009 Salı
Zeytinyağlı barbunya
Malzemeler:
1 kg barbunya
1 adet kurusoğan
2 adet havuç
2 rendelenmiş domates
1/2 çay bardağı zeytinyağı
tuz,1 tatlı kaşığı şeker
Hazırlanışı:
soğanı yemeklik doğrayalım
havuçların kabuklarını soyup dilimleyelim
soğan ve havuçları zeytinyağında kavuralım
barbunyaların içlerini çıkaralım,soğanlara ekleyelim
domates rendesini ilave edelim
gerekirse biraz sıcak su ilave edebilirsiniz
tuz ve şekerini atalım
kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirelim
üzerine kıyılmış maydanoz ekleyerek servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun...
Etiketler:
zeytinyağlılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için çok önemli