11 Aralık 2009 Cuma
Tereyağlı karides
Şimdi kardeşim Tolgalar bizde ve teryağlı karides Tolganın favori yemeği.Sürekli abla yine karides yaparmısın diye başımın etini yiyor.Yani haftanın iki günü karides yapıyorum.
Malzemeler:
250 g karides(ben dondurulmuş kullanıyorum)
3 yemek kaşığı tereyağ
3 diş sarımsak
toz kırmızı biber
tuz
Hazırlanışı:
karidesleri tereyağında biraz kavuralım
sarımsağı küçük küçük doğrayalım
birazda böyle kavuralım
kırmızı biber ve tuzunuda ilave edip karıştıralım
servise hazırdır
Afiyet olsun...
Etiketler:
Balıklar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için çok önemli