11 Aralık 2009 Cuma
Haşlama turşu
Benim için turşunun her türlüsü makbul.Buda benim çok sevdiğim bir turşu.Soğuduktan sonra hemen sofraya getirebilirsiniz.
Malzemeler:
1 kg biber
1 avuç sarımsak
1 su bardağı sirke
tuz
1/2 su bardağı sıvıyağ
su
Hazırlanışı:
biberleri iri doğrayalım
bir tencerede 2-3 bardak kaynayan suyun içine sirke ,sıvıyağ ve tuz atalım
biberleride ve sarımsaklarıda ilave edelim
biberler sararınca bir kavanoza veya bir kaba alalım
üzerine istediğiniz kadar suyundan koyabilirsiniz
Afiyet olsun...
Etiketler:
turşular
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için çok önemli